Merle ja Martiniga oli üks ütlemata soe ja nauditav pulmapäev. Pruut leidis oma pulmapäeva jaoks mind ja dekoreerijat Kristiinat (Zefiir Peokorraldus) ainult paar kuud varem, sest olime just koos Katrini ja Erki pulmas olnud. Ja no kui Kristiina juba oma ideede ja valguskettidega kohal on, siis tead, et kõik saab ainult väga ägedalt minna! Eriti nostalgiline koht on ka muidugi Urumarja spordilaager, kus seekord pulm olema sai. Ma mäletan kuidas viimane kord seal oma gümnaasiumi ajal kooliga üritustel käisime. Et seal aga pulma pildida – selle peale ma polekski tulnud. Kusjuures ma olin ülimalt sillas! Sest just nimelt minu meelest on imelikes kohtades (heas mõttes imelikes) just lahe pidu teha! Ja mida ma eriliselt nautisin muidugi oli see, et seal kõrval oli mulle juba tuttav taluhoov, kus võisin õunapuude all ragistada ja ilupildikesi teha. Mulle oli kõik nii tuttav, turvaline ja kodune. Aitäh Merle ja Martin, et mind oma pulmapäeva jäädvustama usaldasite. Väga ilus päev oli teiega 🙂

Kerli, Sa oled äärmiselt soe ja rõõmus inimene ning oma meeldiva olekuga panid ka meid endeid sel päeval vabalt tundma ja fotod tulid armsad ja loomulikud. Tänu Sinu jäädvustatud piltidele saame alati ajas tagasi minna ning meenutada seda ilusat päeva. Aitäh Sulle, et olid osa meie päevast! ❤️

Pruut
Pruut
Merle